شهر خوبان

چو غلام آفتابم

هم از آفتاب گویم





دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندها
  • ۰
  • ۰

یا لطیف

همراهان سلام .


اجازه می خواهم در ابتدای امربه جناب سرهنگ روشندل که به فرماندهی نیروی محترم انتظامی شهرستان  منصوب گردیدند خیرمقدم عرض کنم وسربلندی سلامتی وموفقیت روز افزون وتوفیقات هماره خود و تمام نیروهای تحت امرش را از خداوند طلب نمایم وهمچنین  وبه جناب سرهنگ کاظمی فرمانده سابق نیروی انتظامی  ضمن آرزوی سلامت و توفیق خدا قوت قرایی عرض نمایم .واما

 پیشترها از اهمیت سازماندهی در مصرف

اب در بخش  کشاورزی گفتیم و تا آنجا گفتیم که حتی اگر کل دریاچه خزر را هم  به بخشهای جنوبی رباط کریم تهران بکشیم بدون اصلاح در سیستم آبیاری ره بجایی نبرده ایم و مباحثی هم که درادوار گذشته از انتقال آب وپسآب تهران هم با اوضاع احوال کنونی صرف نظر می کنم واما سد کوچری

آنچه که امروز با آن مواجه ایم و اصرار نیز داریم انتقال آب از سد کوچری به شهر ساوه است . تا اینجا راداشته باشیدتا عرض کنم  که این انتقال  حق مسلم این شهر است .همانگونه که حق اراک و قم است 

 سوال اینجاست آیا برای  نابودی این همه اثر تاریخی کهن در منطقه کوچری فکر کرده ایم ؟لطفا متن انتخابی از انتخاب را علی رغم طولانی بودن بخوانید این مبحث را پی می گیرم

منطقه کوچری در شهرستان گلپایگان به بهشت سنگ‌نگاره‌های ایران مشهور است. پژوهش‌های انجام شده در منطقه کوچری منجر به کشف نزدیک به 2هزار سنگ‌نگاره و بوم سنگی شده است. بسیاری از سنگ‌نگاره‌های کشف شده در این منطقه از جنبه‌های گوناگونی همچون تاریخ خط، تاریخ صنعت، تاریخ هنر، نمادشناسی، بحث‌های اکولوژیکی تاریخی و گونه‌شناسی جانوری، مباحث انسان‌شناسی و ... مورد بررسی قرار گرفته که هر یک به نوبه خود بسیار حائز اهمیت است.

کشف 57 منطقه تاریخی در کوچری

چندی پیش کشف چندین محوطه باستانی و سکونتگاه‌های اقوام کوچ رو در این منطقه خبرساز شد و اهمیت تاریخی کوچری را صدچندان کرد. شنیده‌ها حاکی از آن است که تعداد محوطه‌های تاریخی به 57 عدد می‌رسد. اما خوشحالی دوستداران میراث فرهنگی از شنیدن این خبر طولی نکشید چراکه خبر آبگیری سد کوچری چون زهری کام‌شان را تلخ کرد.

انتقال آب از کوچری به قم

6 سال پیش طرح احداث سد کوچری گلپایگان با هدف انتقال آب از سرشاخه‌های دز به قمرود شروع شد اما مسئله‌ای که هیچ‌گاه به آن توجه نشد وجود محوطه‌های تاریخی ارزشمند بر سر راه این سد بود.


همیشه پای یک نماینده در سدسازی درمیان است

سد واژه‌ای است که همیشه پای نمایندگان در احداث آن درمیان است. نمایندگانی که زمان انتخابات بدون درنظر گرفتن مسائل اکولوژیک و محیط‌زیستی وعده احداث سد را به مردم شان می‌دهند و بعد از نشستن بر کرسی بهارستان نیز با چاشنی سیاست آب را به هرکجا که بخواهند انتقال می‌دهند. در این میان این محیط‌زیست کشور است که قربانی این وعده‌های غیرکارشناسی می‌شود.

انتقال آب با فشار سیاست به قم

قم یکی از استان‌هایی است که درچند سال اخیر شاهد انتقال آب از دیگر استان‌های کشور به آن با فشار نمایندگانش در بهارستان بود‌ه‌ایم. نمایندگانی که انتقال آب به قم را یکی از افتخارات دوران نمایندگی خود می‌دانند و هیچ‌گاه به اراضی کشاورزی، باغ‌ها و تمدن‌های چندهزارساله‌ای که قربانی این اقدام آنها شده‌اند اشاره‌ای نمی‌کنند.

سدکوچری درحال آبگیری است

به‌گزارش پایگاه‌ اطلاع‌رسانی نماینده قم، احمد‌امیرآبادی گفته است: انتقال آب از سرشاخه‌های دز به قمرود از حدود 2 سال پیش آغاز شده که برای بهره‌برداری کامل از آن باید سد مخزنی کوچری به اتمام برسد. امیرآبادی افزود: برای اتمام انتقال آب به قم کارهای خوبی صورت گرفته و ساخت سد کوچری پیشرفت خوبی داشته است. 25 میلیارد تومان اعتبار برای تملک نیاز داشتیم که این اتفاق نیز افتاد و تملک روستای کوچری نیز انجام شده و سد در حال آبگیری است. وی با توجه به اهمیت حیاتی سد کوچری به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم و ضروری در مسیر تکمیل کامل چرخه پروژه آبرسانی قم، پیگیری‌های موثر از طریق استان و دولت برای تامین منابع مالی مورد نیاز در ساخت این سد را ضروری دانست و گفت: ما نمایندگان استان نیز در حال پیگیری هستیم تا به زودی مشکل پیمانکاران برای تامین منابع مالی این پروژه حل شود. آب ذخیره شده در سد کوچری توسط خط لوله‌ای به طول 108 کیلومتر به تصفیه‌خانه دودهک انتقال یافته و از آنجا توسط خط لوله‌ای به طول 72 کیلومتر به شهر قم خواهد رسید. در مسیر این خط لوله شهرهای خوانسار ، گلپایگان ، خمین ، محلات ، نیم ور ، سلفچگان و ساوه نیز از آب انتقال یافته بهره‌مند خواهند شد.

نابودی سنگ‌نگاره‌های 17 هزار ساله

دکتر محمد ناصری فرد، پژوهشگر سنگ‌نگاره‌های ایران چندی پیش به مهر درباره سنگ‌نگاره‌های کوچری گفته بود: مطلع شدیم که افرادی در حال نابود کردن سنگ‌نگاره‌های تیمره هستند و پس از حضور در این منطقه در نهایت شگفتی متوجه شدم بیش از 2هزار سنگ نگاره که قدمت بعضی از آنها به ۱۷ هزار سال قبل می‌رسد نابود و خرد شده‌اند. ناصری فرد با بیان اینکه طی سال‌های اخیر عامل انسانی باعث از بین رفتن بیش از 6 هزار اثر تاریخی در سنگ نگاره‌های تیمره شهرستان خمین شده است، بیان داشت: توسعه سد در منطقه گلپایگان، طرح انتقال آب از سد کوچری، احداث جاده و احداث سدهای خاکی شهیدآباد، لوزدر و فرنق بسیاری از سنگ‌نگاره‌های منطقه تیمره را نابود کرده است.

میراث فرهنگی هزینه انتقال سنگ‌نگاره‌ها را از وزارت نیرو بگیرد

متاسفانه در سفری که چند هفته پیش به منطقه داشتم، آشکارا شاهد تخریب و به زیرآب رفتن برخی از این سنگ‌نگاره‌های غیرقابل ارزشگذاری بودم که در بی‌تفاوتی و انفعال کامل در حال رخ دادن است. به‌نظرم سازمان میراث فرهنگی باید با هزینه وزارت نیرو این سنگ‌نگاره‌ها را جمع‌آوری و در یک موزه در جنب سد کوچری گلپایگان نگهداری می‌کرد که حتی این اقدام هم انجام نشده است! چرا؟این همه بی‌تفاوتی در دستگاه‌هایی که باید حافظ تاریخ و فرهنگ این کشور باشند، ناشی از چیست؟!

امکان جابه جایی سنگ‌نگاره‌ها وجود ندارد

معاون میراث فرهنگی اصفهان دراین‌باره می‌گوید: حدود 6 سال پیش عملیات سدسازی در منطقه کوچری شروع شد. آب منطقه‌ای تهران به‌عنوان مجری این پروژه است. مکاتبات بسیاری با آب منطقه‌ای درباره سنگ‌نگاره‌ها داشته‌ایم.

ناصر طاهری ادامه می‌دهد: باتوجه به‌وجود سنگ‌نگاره‌ها در بستر طبیعی صخره‌ و سنگ امکان جابه جایی وجود ندارد؛ آنها با محیط پیرامون خود هم‌پیوند شده‌اند. بستری که این سنگ‌نگاره‌ها در آن قرار دارند یکی از ارزش‌های آنهاست و با جدا کردن از ارزش آنها کاسته می‌شود. تاکنون این سنگ‌نگاره‌ها ارزشگذاری نشده‌اند، اصولا ارزش آنها به پیشینه تاریخی و فرهنگی است که نشان از تاریخ و تمدن بشری دارد.

او می‌افزاید: در‌ آن زمان با شرکت آب منطقه‌ای مکاتبه‌ای کردیم، در جواب اعلام کردند با پژوهشکده میراث فرهنگی قرارداد مطالعه و نجات بخشی را منعقد کرده‌اند و درحال مطالعه این طرح هستند. به پژوهشکده اطلاع داده‌ایم که آبگیری سد را شروع کرده‌اند ولی اداره میراث فرهنگی اصفهان از نتیجه پژوهش آگاه نیست و باید از مسئولان در پژوهشکده میراث فرهنگی سوال شود.

طاهری با اشاره به اینکه طرح نجات‌بخشی این سنگ‌نگاره‌ها مطرح است، عنوان می‌کند: دو راه حل پیشنهاد می‌شود؛ راه اول این است که می‌توان این سنگ‌نگاره‌ها را به مکانی به‌عنوان موزه برای محافظت انتقال داد و راه‌حل دیگرمشخص کردن محل مستندسازی و جانمایی سنگ نگاره ها روی نقشه است. با این کار در آینده می‌توان از این منطقه به‌عنوان موزه زیر آب استفاده و بهره‌برداری کرد.

او یادآور می‌شود: طبق مصوبه هیات وزیران باید در مرحله امکان‌سنجی طرح‌های بزرگ و ملی از میراث فرهنگی درباره شرایط و ضوابط محوطه‌های تاریخی استعلام شود که این کار انجام نشده است.

منبع: قانون

  • ۹۵/۰۸/۲۰
  • محمد ساعدی

نظرات (۱)

سلام جناب آقای ساعدی
من زنی 37 ساله ام.  23ساله بودم با همسرم آشنا شدم از هیچ کوششی در برقراری رابطه صمیمانه فروگذار نبودم خودم مهندسی خوانده ام و همسرم پزشک است در همان دوران دوستی متوجه خیانتهایش شدم خواستم بر پایه حدس و گمان کاری نکنم هرچه کردم دستش رو نشد از من خواستگاری کرد همش شک داشتم هفته اول ازدواج مچش را گرفتم گفت آن خانم تمام حرفهایش دروغ است و میخواهد جای تو را بگیرد حواسم را بیشتر جمع کردم ولی مرا به محل کارش راه نمی داد علنا به احترامی میکرد نمی خواستم پرده حرمت پاره شود دورادور مراقب بودم اما فایده نداشت همیشه حضور زنهای دیگر را حس میکردم اما ماه همچنان پشت ابر بود!تا اینکه سال گذشته سرزده به مطب رفتم گارد از بیرون قفل بود اما صدای صحبت زنی آز داخل میامد حالم دگرگون شد با لگد به در کوبیدم به پلیس 110 زنگ زدم و خلاصه .. قول داد تکرار نکند با دادن کلی امتیاز مرا راضی کرد تا برگردم و من به خاطر دو دختر کوچکم برگشتم آن روز را فراموش نکردم آن کابوس هر روز با من است الان دوباره متوجه شده ام با آن زن رابطه دوباره دارد دارم دیوانه میشوم آن زن از همسرم 17سال کوچکتر است همسرم 46 ساله است از نظر ظاهری بسیاربسیار جلف و .... بود خانه شان در محله خوبی نیست به این نتیجه رسیدم همسرم بیمار جنسی است دیگر توان ندارم زندگی را با او از نو شروع کنم و به او محبت کنم و با او رابطه جنسی خوب داشته باشم سرد شده ام آرزوی مرگش را دارم چون خواهرم در شرف طلاق است من ففلا امکان قهرکردن و طلاق را ندارم لطفا راهنماییم کنید چه کنم تا از این آتش خودم را بیرون بکشم ؟کاش زودتر بمیرد.
پاسخ:
سایه بانو همانجور که بی پردهن وشتماجازه می خواهم  بی پرده بگویم برگردم به روزهای اول
ازهمون  روز اولم توجه بودید وکاری نکردید ؟؟یا نخواستید بکنید.؟همه اش شک وشک وشک . وهمه اش..ای اوای سایه بانو.جهنمی که روزاول برای خودت ساختی .وادامه دادی ودادی ودادی..می توانم حدث بزنم که مدام به اوفکرمی کردی که دارد خیانت می کند . نمی دانم به خودت می رسیدی یا نه به عنوان یک زن .چه کردی/بعید می دانم که روزی خواستی خودترا برای شویت بیارایی . کار وفکر. قورمه سبزی .؟سایه بانو بدور از قضاوتها عرض کنم .در هر دعوایی همیشه یک نفرمقصر نیست .زنهاخیلی اشتباه میکند وقتی بعد از بچه دارشدن می خواهند مادر شوهرشان هم بشوند..بگذرم. سایه بانو مردمها که بیماری جنسی میگیرند برای این است که کارگران جنسی در جامعه امروزاز در و دیوار شهر بالا می روند و مسولین هم مدام در فکر دفاع از تمامیت ارضی هستند وبیخال مسایل عمده ایکه در جامعه می می گذرد و تاوانش را زنهای زندگی می دهند زنهایی که همه ی وجودشان را برای زندگی می گذارند واین تاوان سنگینی است .پیشنهاد می کنم مشاور خوبی پیدا کنی که شرایط را بفهمد. بسیاری از مشاوران را دیده ام که در زندگی خودشان مانده اند .وبه نظرمن ترکتازیهای شوهرت همین روزهاته خواهد کشید اگر ازمخدرها صنعتی و دارویهایی که مصرفی داعشی دارد و متاسفانه وارد شده . این یعنی اینکه شوی شما اگر استفاده نکند چندصباحی دیگر برمی گردد واگر برای صدمین بار هم بخاطر دخترکانت گذشت کنی جادارد وبرای همسرت همسر باشی نه مادر و خواهر ومراقب باشی خدای ناکرده وزبانم لال همسرت بیماری خاص کارگران جنسی را به خانه نیاورد لطفا از این خط هم یکسوئ ظن برای خودت نساز. .واگرپذیرفت اوراهم به مشاوره بکشان .امیدوارم  ارامشی طولانی در انتظارت باشدودخترکانت زیر سایه شما و پدرش زندگی راحتی را تجربه کنند .موفق باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی